onsdag 20 juni 2007

Terapi

Jag tycker inte om Tant Terapeut. Hon gör illa i själen. Jag vill inte diskutera massa saker som bara gör ont. När ska det positiva som väl ändå är målet komma? Eller funkar det kanske inte på alla människor? Tänk om jag bara går dit och mår sämre varje gång jag kommer ut och sen blir det inte mer? Vad ska jag göra då?

/FF

tisdag 12 juni 2007

Årets bästa sida

Är inte min....
Nej det finns inte mycket alls som är bra just nu så jag får väl sno en annan sida då eftersom jag själv inte kan komma på något positivt över huvudtaget.
http://www.bored.com/crazylaws/index.htm

//FF

fredag 8 juni 2007

Fel på chefer

Ja, jag tror det är fel på alla chefer.
Det är nog något i ordet som gör att man blir en sämre människa. Jag är inte det minsta bättre själv vilket jag bevisar varje dag på något nytt sätt. Vet inte om man kan skylla på för mycket att göra för enligt min egen chef så gör jag inte mer än vad som förväntas av mig. Det skulle ju vara intressant att veta vad som förväntas eftersom hon i nästa mening trycker in att hon inte förväntar sig att jag ska göra bra resultat? Nehe? Så varför har hon då anställt mig? I brist på något bättre? Inser att det nog är så när hon lite senare i konversationen återigen upprepar att nej det spelar ingen roll vad du gör för det är ingen annan heller som kan.
Är det henne jag ska lära mig chefskapets kunskaper av?

//Fröken väldigt mycket förvirrad

söndag 3 juni 2007

Aj

Huvudvärk av rödvinet igår. Ganska mycket blev det av den varan till slut och där vinet går in går förståndet ut. Började hångla med någon som jag inte alls är intresserad av på annat stadie än som god vän. Insåg ganska snart trots vindimmorna att det var otroligt korkat och lyckades ta mig ur situationen ganska smidigt trots allt.
Ont i magen för att det är den tiden på månaden. Jag trodde att man skulle få mindre mensvärk ju äldre man blev men det är tidernas största lögn. Funderar just nu på hur jag ska lyckas jobba i morgon om det inte blir bättre tills dess. Alldeles fel tid för att kunna ta ledigt eller vara sjuk.
Så vad gör man då? Får väl helt enkelt se till att vara pigg och glad i morgon och ignorera om det inte är sant. Jag har hört att man kan inbilla sig det mesta bara man försöker tillräckligt mycket.